Selasa, 26 Juni 2018

Sedm dní odplaty 2010 Online CZ Titulky

Sedm dní odplaty 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Sedm dní odplaty má skóre 5,4 z 10, na základě 6585 recenzí



Skoročtyřicátník Bruno Hamel žije poklidný šťastný život v městečku Drummondville s manželkou Sylvií a osmiletou dcerou Jasmine. Bruno je chirurg a život mu probíhá každý den podobně. Jeho rodina není ničím výrazná a moc se neliší od ostatních. Hamelovi si žijí svůj spokojeně jednotvárný život, dokud jednoho podzimního odpoledne není Jamsine znásilněna a zavražděna. Od té chvíle se Brunovi celý svět zhroutí. Aby ne, když přišel o vše, pro co doteď žil. Jeho jediná dcera, kterou tak miloval, je mrtvá a on nemyslí na nic jiného, než jak ji pomstít. Když je vrah zatčen, v Brunově zatemněné mysli plné nenávisti a pomsty se začne tvořit plán, jak dostat dceřina vraha a krutě ho potrestat za zločin, jenž spáchal. V den, kdy se vrah objeví u soudu, Hamel začne svůj podrobně promyšlený plán uvádět v realitu. Vraha unese ze soudní budovy a později pošle policii krátkou zprávu o tom, že násilník a vrah jeho dcery bude mučen po dobu 7 dní a poté popraven.


Sedm dní odplaty 2010 Online CZ Titulky

Sedm dní odplaty

Více informací


Původní název : Sedm dní odplaty
Země : Laos
Délka : 159 minut
Jazyk : qoqmnčaq
Žánr : fantasy
Režie : Lidia Mozelle
Scénář : Fraser Yuxi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cassidy Eashar, Ryoma Kingson
Hudba : Liabah Kashifa
Produkce : Daim Milania
Kamera : Yisroel Alaiza
Kostýmy : Katya Momna

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Edisons Black
Premiéra : USA 15. listopad 1966
Distribuce : Appetite Production
Tržby : 30 258 189 USD
Rozpočet : 84 729 134 USD

Sedm dní odplaty Online - horrory.cz
Online horor Sedm dní odplaty. Kanada, 2010, 111min Brunovi znásilní a zabijí dceru. Unese vraha a nastává 7 denní mučení...
Sedm dní odplaty [2010] - Horrory.cz
Když se dozví, že policie zadržela hlavního podezřelého, dělníka Anthonyho Lemaire (Martin Dubreuil) plánuje Hamel pomstu. Když je Lemaire přiveden k soudu, tak ho unese a informuje policii, že ho za sedm dní zabije, za sedm dní by měla narozeniny jeho dcera Jasmine.
7 dní hříchů 2012) CZ Film - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor 7 dní hříchů 2012) CZ Film zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
7 dní hříchů, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Napříč horami vede cesta k poznání osudovosti vzájemného svazku, do kterého nečekaně vstoupí Janova první láska Marie. 7 dní domů na hájovnu Čečel se stává symbolem vzájemného hledání a touze po ztraceném domovu.
7 jours du talion, Les (2010) | ČSFD.cz
Má ho mučit titulních 7 dní, aby násilník zjistil, zač je toho loket. Jenže... Terorizuje ho maximálně 4, zbytek času mu dělá společnost alkohol, pocity viny a palčivé otázky, zda to všechno za ten kriminál stojí.


Hd. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Film. Celý Film. Česká. České. 480p. Stream. Zdarma. 4k blu ray.1080p. iPhone. BDrip. DVDrip. iPad. Český Dabing. Watch Free. Ulozto. Avi. Stáhnout. Ke shlédnutí. Cz titulky.. Download. 720p. MP4. Full Movie. Film online. Sleduj Filmy. Cz dabing