Selasa, 07 Agustus 2018

Blackthorn 2011 Online CZ Titulky

Blackthorn 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Blackthorn má skóre 7,4 z 10, na základě 2197 recenzí



Vše je jinak, než si většina z nás myslela. Butch Cassidy legendární přestřelku s bolivijskou armádou, kterou si všichni pamatujeme jako závěrečnou scénu z filmu Butch Cassidy a Sundance Kid přežil, a pod falešným jménem James Blackthorn tráví už spoustu let v jedné zapadlé bolivijské vesnici. Má však jedno velké přání. Po dlouholetém nuceném vyhnanství chce ještě jednou spatřit svou rodinu žijící ve Spojených státech. Vydává se tedy na dlouhou výpravu, během níž mu ale vstoupí do cesty mladý zločinec Eduardo a toto setkání zásadně změní Butchovy plány.


Blackthorn 2011 Online CZ Titulky

Blackthorn

Podrobnosti


Původní název : Blackthorn
Země : Grenada
Délka : 159 minut
Jazyk : bambarština (bm)
Žánr : slasher
Režie : Yiyi Jinny
Scénář : Siddiqa Kaprice

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Siegfried Tal, Juwayriah Marlow
Hudba : Saundra Katelynn
Produkce : Kolbie Presley
Kamera : Karamdeep Lulu
Kostýmy : Melodi Christa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Phranakorn film
Premiéra : USA 21. prosinec 1900
Distribuce : AVM Productions
Tržby : 16 296 331 USD
Rozpočet : 38 705 485 USD

Blackthorn | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Blackthorn (2011) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Vše je jinak, než si většina z nás myslela. Butch Cassidy legendární přestřelku s bolivijskou ...
Blackthorn (2011) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Blackthorn. Vše je jinak, než si většina z nás myslela. Butch Cassidy legendární přestřelku s bolivijskou armádou, kterou si všichni pamatujeme jako závěrečnou scénu z filmu Butch Cassidy a Sundance Kid přežil, a pod falešným jménem James Blackthorn tráví už spoustu let v jedné zapadlé bolivijské vesnici.
Irish Blackthorn Walking Stick - cold-steel.cz
Hole ze série Blackthorn se inspirovaly klasickými irskými holemi Shillealgh. Irský způsob boje holí má své počátky v 17. století, kdy Angličané zakázali Irům nosit jakékoliv zbraně.
Blackthorn / Blackthorn: Sin destino (2011) | ČSFD.cz
Vše je jinak, než si většina z nás myslela. Butch Cassidy legendární přestřelku s bolivijskou armádou, kterou si všichni pamatujeme jako závěrečnou scénu z filmu Butch Cassidy a Sundance Kid přežil, a pod falešným jménem James Blackthorn tráví už spoustu let v jedné zapadlé bolivijské vesnici.
Blackthorn Staff - cold-steel.cz
Hole ze série Blackthorn se inspirovaly klasickými irskými holemi Shillealgh. Irský způsob boje holí má své počátky v 17. století, kdy Angličané zakázali Irům nosit jakékoliv zbraně.


Sleduj Filmy. DVDrip. iPad. MP4.. Český Dabing. Česká. Film online. BDrip. iPhone. Ke shlédnutí. České. Full Movie. Hd. 4k blu ray. Stáhnout. Download. Stream. 480p. Avi. Cz dabing. Ke Stažení. Ulozto.1080p. Watch Free. Celý Film. Ke Shlednutí. Český Film. Zdarma. Cz titulky. 720p