Sabtu, 20 Januari 2018

Křidýlko nebo stehýnko 1976 Online CZ Titulky

Křidýlko nebo stehýnko 1976 Online CZ Titulky

★★★★☆

Křidýlko nebo stehýnko má skóre 5,6 z 10, na základě 1112 recenzí



Dejte pozor – dnes ochutnává sám Louis de Funès! Charles Duchemin je vydavatelem slavného průvodce gastronomií a nekorunovaným králem labužníků. Proto cestuje bez přestávky a inkognito po celé zemi, aby prozkoumal francouzskou gastronomii. Charles doufá, že v jeho šlépějích se vydá i jeho syn Gérard, který sice zdědil po svém otci smysl pro chutě, ale přednost dává práci v cirkusu, kde vystupuje inkognito jako klaun. Otec však chce za každou cenu dosáhnout svého. Situaci ještě více zkomplikuje otcova nová sekretářka, která padne Gérardovi do oka ve svých soudech je Duchemin neúprosný – jídlo je přece jedna ze slavných tradic sladké Francie, a tak má i mezi restauratéry mnoho nepřátel. Tím nejzavilejším je Tricatel – majitel mnoha restaurací, zakladatel a propagátor tovární syntetické kuchyně


Křidýlko nebo stehýnko 1976 Online CZ Titulky

Křidýlko nebo stehýnko

Více informací


Původní název : Křidýlko nebo stehýnko
Země : Černá Hora
Délka : 142 minut
Jazyk : kornština (kw)
Žánr : drama
Režie : Jasnoor Reynalda
Scénář : Yousuf Geo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Milena Ayasha, Sezer Rekha
Hudba : Matthews Saamiya
Produkce : Kariss Shayana
Kamera : Synthia Cheuk
Kostýmy : Nannette Loralee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fly Films
Premiéra : USA 25. únor 1934
Distribuce : Astro Shaw
Tržby : 76 727 403 USD
Rozpočet : 43 488 039 USD

Křidýlko nebo stehýnko - SledujFilmy.Online
Křidýlko nebo stehýnko; Křidýlko nebo stehýnko. Komedie. V případě problémů můžete přepnout na další přehráva ...
Křidýlko nebo stehýnko? – Raději pizzu a za Bitcoiny!
Křidýlko nebo stehýnko je název nejen jedné báječné francouzské komedie s Louisem de Funésem, ale obdobné dilema možná řešil i programátor Laszlo Hanyecz. Jen místo drůbeží pochutiny dostal chuť na pizzu. A jelikož byl a stále je velkým fanouškem Bitcoinu, napadlo jej za ni zaplatit právě touto měnou.
Křidýlko nebo stehýnko / L'aile ou la cuisse (1976) | ČSFD.cz
Louis DeFunés po infarktu o něco míň běhá a vyšiluje, ale o to víc hraje. Protože tohle je film plný převleků a vystupování inkognito (tak nevím - mám radši starou dámu, nebo amerického turistu?). Vždycky se mi to líbilo, skvělá komedie.
Křidýlko nebo stehýnko / L'aile ou la cuisse (1976) | ČSFD.cz
Dejte pozor - dnes ochutnává sám Louis de Funès! Charles Duchemin je vydavatelem slavného průvodce gastronomií a nekorunovaným králem labužníků. Proto cestuje bez přestávky a inkognito po celé zemi, aby prozkoumal francouzskou gastronomii.
Křidýlko nebo stehýnko (1976) - L'Aile ou la cuisse - FDb.cz
Snímek ´Křidýlko nebo stehýnko´ sleduje nejen počínání na inspekcích, ale i rodinný problém se synem a dokonce i boje s rivalem na poli gastronomie. Je to zvláštní, ale na to, že snímek vznikl v roce 1976, svým tématem vůbec nezestárnul.


Watch Free. iPhone. Stream. MP4. Ke shlédnutí. Cz titulky.. iPad. Zdarma. Český Film. Sleduj Filmy. BDrip. Ke Shlednutí. Český Dabing.1080p. Ke Stažení. Stáhnout. Hd. DVDrip. Ulozto. 480p. Cz dabing. Avi. Download. 4k blu ray. 720p. Celý Film. Full Movie. Česká. Film online. České