Kamis, 29 Maret 2018

Bitva u Thermopyl 1962 Online CZ Titulky

Bitva u Thermopyl 1962 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bitva u Thermopyl má skóre 7,1 z 10, na základě 1868 recenzí



V roce 480 před n. l. ambiciózní, krutý a nemilosrdný perský král Xerxes (David Farrar) napadl Řecko se svou obrovskou armádou aby rozšířil své impérium. Hrdinská spartánská armáda je velkou nadějí pro svobodné a jednotné Řecko a král Leonidas (Richard Egan) slíbí shromáždění řeckých států, že zastane Termopylskú soutěsku, jedinou cestu po souši, kterou se dá dostat do Atén. No je zrazen sparťanský politiky a zůstane sám se svou osobní armádou 300 bojovníků. Jelikož Leonidas je skvělý voják a stratég, ubrání Thermopyl dokud podvratný pasák koz nevyzradí králi Xerxes tajný chodník vedoucí do týla Leonidasovej armády.


Bitva u Thermopyl 1962 Online CZ Titulky

Bitva u Thermopyl

Podrobnosti


Původní název : Bitva u Thermopyl
Země : Bulharsko
Délka : 141 minut
Jazyk : lucemburština (lb)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Keyaan Kinjal
Scénář : Xafsa Waled

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chyanne Angela, Estell Nash
Hudba : Madilyn Lenon
Produkce : Magenta Presley
Kamera : Jaylea Melody
Kostýmy : Ioanna Kingsley

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Electric Entertainment
Premiéra : USA 17. červenec 1992
Distribuce : Pol-ka
Tržby : 41 176 537 USD
Rozpočet : 83 397 244 USD

300: Bitva u Thermopyl / 300 (2006) | ČSFD.cz
Říkal jsem si, kterému filmu věnuji svůj třístý komentář... a ejhle 300: Bitva u Thermopyl. Ono už sice bylo k tomuto filmu všecko řečeno, ale tak pro ty, kteří mě mají v topce: Ano, je to skvělý film, skvělý vizuál, perfektní hudba, tvůrci se vyřádili a tak dále, bla bla bla.
300: Bitva u Thermopyl (2006) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Film vychází ze stejnojmenného komiksu, který je dravým převyprávěním příběhu bitvy u Thermopyl, kde se spartský král Leonidas a jeho 300 věrných bojovníků utká s mnohonásobnou přesilou Peršanů pod vedením krále Xerxa.
Bitva u Thermopyl – Wikipedie
Bitva u Thermopyl byla ozbrojeným střetnutím mezi spojenými jednotkami části řeckých městských států a vojsky perského krále králů Xerxa I. Proběhla v srpnu nebo září 480 př. n. l. a Řekové v ní podlehli perské přesile.
300: Bitva u Thermopyl, Sleduj filmy online zdarma na ...
Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
300: Bitva u Thermopyl (2006) online ke zhlédnutí - Filmy ...
300: Bitva u Thermopyl. Film vychází ze stejnojmenného komiksu, který je dravým převyprávěním příběhu bitvy u Thermopyl, kde se spartský král Leonidas a jeho 300 věrných bojovníků utká s mnohonásobnou přesilou Peršanů pod vedením krále Xerxa.


. DVDrip. Download. Hd. Ulozto. iPhone. Česká. Stáhnout. Sleduj Filmy. Český Film. České. Cz titulky. Cz dabing. Ke Shlednutí. Full Movie.1080p. iPad. Ke Stažení. MP4. Zdarma. Ke shlédnutí. Avi. Celý Film. Watch Free. 4k blu ray. BDrip. 720p. 480p. Film online. Český Dabing. Stream