Jumat, 30 Maret 2018

Hroši v Africe 1979 Online CZ Titulky

Hroši v Africe 1979 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hroši v Africe má skóre 5,2 z 10, na základě 4220 recenzí



Bláznivý příběh dvou kamarádů, kteří se pokouší zbohatnout a téměř proti své vůli jsou zataženi do dobrodružství, kde mohou naplno využít své pádné pěsti a důvtip. Tentokrát se rozhodnou pro podnikání v oblasti cestovního ruchu a otevřou si cestovní kancelář pod tropickým africkým sluncem. Jako rození smolaři však nemají lehký život a na jejich výpravy šokovaní turisté jen tak nezapomenou. Zejména pokud měli tolik nerozumu, že si s nimi chtěli zahrát karty. Hůř už totiž mohli dopadnout jen ti, kdo si dovolili ohrožovat zvířata, která oba svérázní průvodci potřebovali pro své podnikání.


Hroši v Africe 1979 Online CZ Titulky

Hroši v Africe

Podrobnosti


Původní název : Hroši v Africe
Země : Jižní Korea
Délka : 144 minut
Jazyk : ukrajinština (uk)
Žánr : hororová komedie
Režie : Agueda Reean
Scénář : Benjamyn Zuzu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyndan Gethyn, Utku Aiham
Hudba : Cherri Ying
Produkce : Syeed Maliki
Kamera : Filiberto Quianna
Kostýmy : Aragorn Bettsy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Red Chillies
Premiéra : USA 13. červenec 1901
Distribuce : Shavick Entertainment
Tržby : 48 977 602 USD
Rozpočet : 34 865 618 USD

Hroši v Africe (1979) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Hroši v Africe. Bláznivý příběh dvou kamarádů, kteří se pokouší zbohatnout a téměř proti své vůli jsou zataženi do dobrodružství, kde mohou naplno využít své pádné pěsti a důvtip. Tentokrát se rozhodnou pro podnikání v oblasti cestovního ruchu a otevřou si cestovní kancelář pod tropickým africkým sluncem.
Hroši v Africe - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
Soubor Hroši v Africe zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Hroši v Africe / Io sto con gli ippopotami (1979) | ČSFD.cz
Hroši v Africe jsou takový lepší průměr s několika památnými scénami, z nichž mně osobně se nejvíce líbí netradiční závěrečný souboj, který není žádnou davovou mlátičkou, nýbrž soubojem jednoho proti jednomu - a tím jedním je Bud Spencer.
Hroši v Africe - sledujfilmy.online
Tentokrát se rozhodnou pro podnikání v oblasti cestovního ruchu a otevřou si cestovní kancelář pod tropickým africkým sluncem. ... Hroši v Africe.
Hroši v Africe, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Účast v soutěžích Získáte možnost účastnit se soutěží o zajímavé ceny.


iPhone.. Cz titulky. DVDrip. Sleduj Filmy. Full Movie. Celý Film. Hd. 480p. Ke Stažení. Zdarma. 4k blu ray. iPad. Ke shlédnutí. Watch Free. Stáhnout. Ulozto. Český Film. Ke Shlednutí. Film online. Český Dabing. Česká. MP4. Stream. Download. Cz dabing. 720p.1080p. Avi. České. BDrip