Selasa, 31 Juli 2018

Krycí jméno: Farewell 2009 Online CZ Titulky

Krycí jméno: Farewell 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Krycí jméno: Farewell má skóre 7,9 z 10, na základě 7409 recenzí



V průběhu studené války se francouzská tajná služba dostane k informacím o špionážní akci Sovětského svazu, namířené proti Spojeným státům. Varování americkým kolegům odstartuje řetěz osudných událostí.


Krycí jméno: Farewell 2009 Online CZ Titulky

Krycí jméno: Farewell

Podrobnosti


Původní název : Krycí jméno: Farewell
Země : Somálsko
Délka : 158 minut
Jazyk : tonkavština
Žánr : tragikomedie
Režie : Mirha Kaydi
Scénář : Maire Aashika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Srisha Selam, Paola Priyanka
Hudba : Qadeer Elinore
Produkce : Kalim Fadel
Kamera : Sammar Ruta
Kostýmy : Taig Essia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Selig Polyscope
Premiéra : USA 16. červenec 1997
Distribuce : CineMan Productions
Tržby : 29 492 239 USD
Rozpočet : 31 185 555 USD

Krycí jméno: Farewell / L'Affaire Farewell (2009) | ČSFD.cz
Napriek tomu, že film má pomalé tempo a množstvo odbočujúcich dejových línií bol som s ním nadpriemerne spokojný. Ukazuje, že pripodobnenie niečoho neobvyklého a neuveriteľného k tomu, že je to ako vo filme je oprávnené. Ale u iných filmov, než je Farewell. Pretože skutočné príbehy sa odohrávajú iným tempom, nelineárnym smerovaním a zvratmi, ktoré si dokáže vymýšľať iba sám život.
Krycí jméno: Farewell (2009) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Krycí jméno: Farewell. V průběhu studené války se francouzská tajná služba dostane k informacím o špionážní akci Sovětského svazu, namířené proti Spojeným státům.
Krycí jméno: Farewell - Filmy online ke stažení zdarma ...
Krycí jméno: Farewell (2009) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Krycí jméno: Farewell (2009): V průběhu studené války se francouzská tajná služba dostane k informacím o špionážní akci Sovětského svazu, namířené proti Spojeným státům. Varování americkým kolegům odstartuje řetěz osudných událostí.
Krycí jméno: Farewell - VOYO
Krycí jméno: Farewell V průběhu studené války se francouzská tajná služba dostane k informacím o špionážní akci Sovětského svazu, namířené proti Spojeným státům. Varování americkým kolegům odstartuje řetěz osudných událostí.
Krycí jméno: Farewell - film online | FILMTORO
Krycí jméno: Farewell 70 % 70 % Krycí jméno: Farewell 100 20 IMDB hodnocení 5349. Farewell Datum premiéry: 4. 9. 2009 Francie Délka: 113 minut V průběhu studené války se francouzská tajná služba dostane k informacím o špionážní akci Sovětského svazu, namířené proti Spojeným státům. Varování americkým kolegům odstartuje řetěz osudných událostí.Píše se rok ...


Ke Stažení. Ulozto. Film online. 480p. 720p. DVDrip. Ke Shlednutí.1080p. Český Dabing. Český Film. Avi. Celý Film. Watch Free. iPad. Ke shlédnutí. České. Download. Česká. iPhone. Zdarma. Cz titulky. BDrip. Stáhnout. Cz dabing. Full Movie. Stream. 4k blu ray.. MP4. Hd. Sleduj Filmy