Rabu, 18 Juli 2018

Vůbec nic společného 1986 Online CZ Titulky

Vůbec nic společného 1986 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vůbec nic společného má skóre 6,3 z 10, na základě 7010 recenzí




Vůbec nic společného 1986 Online CZ Titulky

Vůbec nic společného

Podrobnosti


Původní název : Vůbec nic společného
Země : Thajsko
Délka : 156 minut
Jazyk : toki pona
Žánr : sitcom
Režie : Ziqra Dirk
Scénář : Neysa Coley

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maria Dhoha, Tuesday Rielle
Hudba : Cydney Thelma
Produkce : Keli Josi
Kamera : Asfiya Shanelle
Kostýmy : Affan Phillippa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GDH 559
Premiéra : USA 15. únor 1917
Distribuce : American Zoetrope
Tržby : 05 063 471 USD
Rozpočet : 39 043 128 USD

Vůbec nic společného / Nothing in Common (1986) | ČSFD.cz
Velký, Ohňostroj marnosti, Lidé z předměstí, Dům za všechny peníze, ale i ten Žluňk! a nebo právě Vůbec nic společného. Značně odlehčené konverzační (možná) existencionální dramátko táhne právě Tom Hanks svojí uvěřitelnou bezprostřední obyčejností.
Vůbec nic společného (1986) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vůbec nic společného. Energický David Basner si v Chicagu buduje velmi úspěšnou kariéru. Je vedoucím reklamního oddělení a svého šarmu a schopnosti pohotových odpovědí využívá nejen při jednáních, ale také při svádění krásných žen.
Vůbec nic společného - Nothing in Common - Osobnosti.cz
David Basner (Tom Hanks) je mladý úspešný muž. Pracuje v reklamnej agentúre, má dostatok peňazí a teší sa veľkej pozornosti svojich kolegýň a, samozrejme, pri svojej práci sa stretá s veľkým množstvom príťažlivých žien.
Se Zemanem nemám téměř vůbec nic společného, míní Babiš
"Téměř vůbec nic," odpověděl Babiš stručně na otázku, co má společného se Zemanem. "Poslouchejte, je to můj prezident. Podporoval jsem ho. Nemáme sice vždycky stejný názor, ale on mě také podporoval," řekl pak na další dotaz český premiér v demisi, který také vyjádřil spokojenost s výsledkem prezidentských voleb.
Vůbec nic společného – Wikipedie
Vůbec nic společného (v americkém originále: Nothing in Common) je americká filmová komedie z roku 1986. Režisérem filmu je Garry Marshall. Hlavní role ve filmu ztvárnili Tom Hanks, Jackie Gleason, Eva Marie Saint, Hector Elizondo a Barry Corbin.


MP4. Celý Film. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Stream. Sleduj Filmy. BDrip. 4k blu ray. Download. Stáhnout. Ulozto. Česká. Cz dabing. Avi. DVDrip. Cz titulky.. Zdarma. Český Dabing. 720p. Watch Free. iPhone. České. Full Movie. Film online.1080p. Ke Stažení. 480p. Hd. Český Film. iPad