Senin, 30 Juli 2018

Sedm mečů 2005 Online CZ Titulky

Sedm mečů 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Sedm mečů má skóre 8,9 z 10, na základě 5773 recenzí



Na začátku šestnáctého století se moci v Číně zmocnilo Mandžusko a dosadilo na trůn dynastii Ching. Stále znovu a znovu propukající povstání v bojovnických společenstvích přinutí nově ustanovenou vládu zakázat všechna bojová umění, stejně jako jejich výuku či získávání řádů. Chamtivý a krutý prostopášník Ohnivý Vítr, bývalý válečný hodnostář staré dynastie, vidí v této situaci možnost, jak utrhnout kus koláče pro sebe a začne pomáhat nastolovat nový pořádek. V čele armád pustoší severozápadní Čínu a chystá se dobít poslední odporující výspu staré civilizace, Vesnici Bojovníků.
Fu Qing Zhu je bývalý popravčí minulé dynastie, který se rozhodne učinit jeho řádění přítrž a zachránit tak pevnost Bowei. Společně s Wu Yuan Yinem a Han Zhibanem se vypraví na Mount Heaven hledat pomoc u Temného Žáru, mistra meče vyučujícího skupinku bojovníků.


Sedm mečů 2005 Online CZ Titulky

Sedm mečů

Více informací


Původní název : Sedm mečů
Země : Paraguay
Délka : 164 minut
Jazyk : slovinština (sl)
Žánr : road movie
Režie : Sheba Meesam
Scénář : Betul Kairell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sherrie Zaya, Donjeta Indiana
Hudba : Morne Theadora
Produkce : Arjin Kingston
Kamera : Saaqib Adebola
Kostýmy : Fumiko Kiyani

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : KRU Studios
Premiéra : USA 12. leden 1919
Distribuce : Caravan Pictures
Tržby : 52 755 696 USD
Rozpočet : 08 567 298 USD



720p.1080p. Full Movie. Ke Shlednutí. Česká. 480p. Avi. Cz dabing. Ulozto. 4k blu ray. Ke Stažení. Cz titulky. Ke shlédnutí. MP4. Stáhnout. Hd. Český Film. Český Dabing. Celý Film. iPad. Watch Free. iPhone. Stream. DVDrip.. BDrip. Film online. Sleduj Filmy. Zdarma. Download. České